سبد خرید شما خالی است.
علت بوی بد ظروف یکبار مصرف چیست, روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، طی اطلاعیهای از شهروندان درخواست كرد جهت توزیع مواد غذایی و آشامیدنی تنها از ظروف یك بار مصرف استاندارد استفاده كنند.
این در حالی است كه پیش از این مسئولان وزارت بهداشت و كارشناسان مختلف، بارها نسبت به استفاده از این ظروف هشدار داده بودند.
واقعیت این است كه این روزها استفاده از این نوع ظرف چنان متداول شده است كه به سختی میتوان دنیای بدون یك بار مصرفها را مجسم كرد.
علاوه بر آبمیوه فروشی ها، بستنی فروشیها، پیتزا فروشیها، سلف سرویس ادارات و دانشگاهها، پای ظروف یك بارمصرف به میهمانیهای خانگی هم باز شده است و بسیاری ترجیح میدهند هنگام پخش غذای نذری و در مراسم هایی مانند جشن تولدهای كودكانه دردسر شستشوی ظرف را به كلی از برنامه حذف كنند و از بشقاب و لیوانهای رنگارنگ پلاستیكی استفاده كنند.
طبیعی است كه وقتی كالایی این چنین جای خود را در سبد خانوار باز میكند، با چند اطلاعیه بهداشتی مصرف آن محدود نمیشود، اما استفاده صحیح از این پدیده حداقل كاری است كه میتوان نسبت به آن امید داشت.
ضمن اینكه استفاده از ظروف یك بار مصرف گاهی اوقات محاسنی هم به همراه دارد و اطلاعیه ی دانشگاه علوم پزشکی ایران دقیقاً به همین موضوع اشاره دارد.
«به منظور جلوگیری از مسمومیتهای ناشی از آلودگی ظروف توصیه میشود جهت توزیع مواد غذایی و آشامیدنی از ظروف یك بار مصرف استفاده شود.»
شاید شما هم جزء افرادی هستید که حس بویایی بسیار خوبی دارید و هنگام نوشیدن چای یا قهوه، وقتی لیوان های کاغذی را به سمت دهان خود نزدیک می کنید از بوی بدی که به مشام می رسد، اذیت می شوید؟ این موضوع حتی می تواند باعث شود تا در بعضی شرایط؛ حس کنید طعم قهوه یا نوشیدنی تان کاملا فرق کرده و لذت همیشگی را ندارد؟
اگر شما هم علاقمندید تا بدانید دلیل اصلی این بوی بد ظروف کاغذی یکبار مصرف از کجاست و چگونه می توان ظروفی را انتخاب نمود که این بوی بد را نداشته باشند.
تحقیقات گوناگون انجام شده بر روی تاثیر رنگ بر طعم و مزه غذا، ثابت کرده است که ظاهر زیبا و خوش رنگ یک غذا و یا یک نوشیدنی؛ در مزه و طعم آن نقش مهمی دارد.
به طوری که شاید خود شما هم تجربه کرده باشید وقتی در یک رستوران مجلل و شیک، یک غذای گارنیش شده را در بشقابی زیبا میل کنید، طعم لذیذتر و حس بهتری را تجربه می کنید که پیش از این هرگز نسبت به یک غذای معمولی نداشته اید.
در واقع؛ این بخشی از ذات و سرشت انسان است که طعم و مزه غذاها را با کمک تمام حواس خود بهتر و دقیق تر درک می کند.
به همین خاطر طعم قهوه در یک لیوان کاغذی خوش رنگ، خوش طعم تر از مزه ی قهوه ای است که در یک لیوان کاغذی سفید معمولی سرو می گردد.
در مورد غذاها هم کاملا شرایط به همین منوال است و طعم و مزه غذاها در بشقاب ها و ظرف های خوش رنگ و لعاب؛ دلچسب تر و لذیذتر خواهد بود.
ولی با این وجود امکان دارد هنگام نوشیدن قهوه داغ در یک لیوان کاغذی یکبار مصرف خوش رنگ و زیبا، بوی بدی به مشام شما برسد که حس بویایی شما را مختل کرده و طعم قهوه را بسیار بد نشان دهد.
مساله ديگر بحث نگهداري اين ظروف است؛ چرا كه خود ظروف نيز به دليل اينكه از جنس گياهي هستند، امكان فساد پذيري دارند و نميتوان براي مدتهاي طولاني از آنها استفاده كرد.
به واقع برخلاف پلاستيكها ظروف گياهي ذرت خود براي نگهداري احتياج به يخچال دارد كه اين كار عمدتا مقرون به صرفه نيست.
رفع بوی بد ظروف پلاستیکی با جوششیرین
روش اول
ظروف را با آب سرد بشویید. زیرا استفاده از آب داغ میتواند باعث ماندگاری بو در ظروف شود.
بعد از شستن ظروف با آب سرد، آن را با آب گرم پر کنید و یک قاشق جوششیرین به آن اضافه کنید و اجازه دهید که محلول به مدت چند ساعت درون ظرف بماند.
روش دوم
یک سطل را با آب ولرم پر کنید. نصف لیوان جوش شیرین و ۳ قطره مایع ظرفشویی به آب اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
ظروف پلاستیکی را به مدت ۳۰ دقیقه درون سطل قرار دهید.
ظروف را بیرون آورده و با استفاده از آب سرد، تمیز بشویید.
ظروف را با یک حوله تمیز خشک کنید. در صورت باقیماندن بو، تمام فرآیند را مجددا انجام دهید.
حرف آخر
امیدواریم که شما از این مقاله راضی بوده باشید .
توصیه می شود برای کسب اطلاعات بیشتر دیگر وبلاگ های ما را مطالعه کنید.
موفق باشید …
شما بزرگواران می توانید با راه های ارتباطی زیر با ما در ارتباط باشید.
تماس : 09123220691 – 09125796194
اینستاگرام: sofre_mandegar
واتساپ: 09125796194
ساعت کاری: ۸ الی ۱۷
آدرس: پاکدشت ، فرون آباد اول مقداد ۷ کوچه چراغعلی پلاک ۲۴
مدیریت: مجید سلیمانپور