سبد خرید شما خالی است.
راه اندازی وَن مواد غذایی ارگانیک, اگر می خواهید یک ون مواد غذایی ارگانیک راه اندازی کنید اولین چیزی که باید مورد توجه شما قرار گیرد این است که ببینید بازار محلی شما پذیرای چنین بیزینسی می باشد یا خیر. اگر می خواهید که ون داشته باشید که مواد غذایی ارگانیک را به دست مشتریان می رساند بدانید که کار بسیار خوبی دارید. با این حال، اگر مصرفکنندگان در بازار شما تمایلی به پرداخت هزینههایی که باید برای این تفاوت بپردازید، نیستند، وقت خود را تلف نکنید.
زمانی که پیش بینی های مالی برای یک ون مواد غذایی ارگانیک را ارائه می کنید، فرض کنید هزینه های شما بین ۱۰ تا ۲۰ درصد بیشتر از یک رستوران معمولی یا رستوران های سیار که در سطح شهر زیاد دیده می شوند، خواهد بود.
برای این که ایده شما بسیار ناب باشد باید از ظروف گیاهی استفاده کنید که کمی این ظروف نسبت به ظروف فومی موجود در بازار قیمت بیشتری خواهند داشت.
مدیریت یک کسب و کار ارگانیک سیار به سطح بالایی از نبوغ نیاز خواهد داشت. به عنوان مثال، لیمو همیشه گران است زیرا در بسیاری از مناطق کشور به عمل نمی آید. ممکن است مواردی وجود داشته باشد که شما یک لیمو غیر ارگانیک و گران قیمت سفارش دهید و زمانی که ارگانیک سفارش می دهید قیمت آن نیز بیشتر می شود. اینها هزینه های واقعی هستند که باید آنها را در نظر بگیرید.
ون مواد غذایی ارگانیک برای حفظ یک منوی ثابت باید تلاش زیادی کند. ممکن است آن را به شکل ساده نگه دارند اما شما از انتخاب منو های پیچیده و سخت نترسید. شما باید مطمئن باشید که حتی اگر مواد اولیه خود را نداشته باشید، همچنان می توانید غذای خوبی درست کنید.
وقتی صحبت از کار با مزارع ارگانیک می شود، استرس بیش از حد داشتن شاید عاقلانه ترین گزینه نباشد.
به دلیل ماهیت محدود ذاتی کشاورزی ارگانیک، دادن اولتیماتوم و ضرب الاجل ممکن است کسب و کار شما را به دستیابی به محصولات مورد نیاز شما نزدیک نکند.
همچنین صاحب رستوران سیار مواد غذایی و هم کشاورز انتظاراتی دارند که برای برآورده کردن آنها تلاش می کنند. صبور بودن در این مقوله از اهمیت زیادی برخوردار است.
از بازار محلی خرید کنید
برای خرید به تره بار محلی رفته و مواد غذایی تازه و با قیمت کمتر خرید کنید. اگر توانایی آن را دارید، از کشاورزان محلی خرید کرده از آنها حمایت کنید. آنها را بشناسید. حتی میتوانید که در مورد هر کدام از آنها حتی می توانید در مورد هر ماده و شخصیت پشت آن داستانی ببافید تا به مشتریان خود بگویید.
شخصی سازی کنید. این امر ضمن حمایت از کشاورزان محلی به شما کمک خواهد کرد تا رفتارها و شیوه انتخاب مشتریانتان را بر اساس گزینههای سالم تر غذایی که دارید در نظر گرفته و جایگاه برند خود را در ذهن ها تثبیت نمایید. بنابراین، این مزیت رقابتی شما باعث خواهد شد که بین رقبا عملکرد بهتری داشته باشید.
اگر این امکان برای شما موجود است، گوشت یا مرغ خود را از مزارعی تهیه کنید که حیوانات خود را در مراتع آزاد و بدون استفاده از هورمون یا آنتی بیوتیک اضافه می کنند. منابع غذاهای دریایی خود را بشناسید که از کجا و چگونه صید میشوند.
مواد غذایی را با کمترین بسته بندی موجود بخرید. سعی کنید که از بسته بندی های پلی استایرن خریداری نکنید. به جای ظروف معمول پلاستیکی، فومی و یا کاغذی که معایب بسیار زیادی دارند و برای سلامت مصرف کننده و محیط زیست نیز مناسب نمی باشند، از ظروف یکبار مصرف گیاهی استفاده کنید.
از محصولات سازگار با محیط زیست مانند بشقاب گیاهی، کاسه گیاهی، لیوان گیاهی و ظروف این چنینی استفاده کنید. ظروف گیاهی بر پایه نشاسته ذرت که زیست تخریب پذیر، بادوام و با کیفیت هستند گزینه مناسبی به شمار می آیند.
استفاده از بطریهای آب را کاهش دهید. در صورت امکان از آب فیلتر شده در پارچه استفاده کنید و از لیوان گیاهی استفاده نمایید. در منو غذای خود از دارچین به عنوان یک گزینه استفاده نمایید به جای اینکه در هر ظرفی دارچین قرار دهید.
از این طریق ضایعات غذایی کمتری خواهید داشت. از سطلهای مجزا برای مشتریانی که از غذای شما خریداری میکنند برای بازیافت کاغذ، شیشه و پلاستیک استفاده کنید. زبالههای موجود را میتوان به نزدیکترین مرکز زباله بازیافتی تحویل داد.
با نگهداری ساده وسیله نقلیه و توجه به سبک رانندگی، بازده کلی سوخت ون خود را به مقدار قابل توجهی کاهش دهید.
این حرکت نه تنها به محیط زیست کمک خواهد کرد، بلکه باعث کاهش هزینههای شما نیز خواهد شد.
میتوانید از صفحات خورشیدی یا ژنراتور مجهز به گاز طبیعی برای ون استفاده نمایید. تا جایی که امکان دارد از لوازم الکترونیکی استفاده کنید که انرژی بیشتری ذخیره میکنند و تا آنجا که میتوانید استفاده از نور طبیعی را به حداکثر برسانید.
حرف آخر
امیدواریم که شما از این مقاله راضی بوده باشید .
توصیه می شود برای کسب اطلاعات بیشتر دیگر وبلاگ های ما را مطالعه کنید.
موفق باشید …
شما بزرگواران می توانید با راه های ارتباطی زیر با ما در ارتباط باشید.
تماس : 09123220691 – 09125796194
اینستاگرام: sofre_mandegar
واتساپ: 09125796194
ساعت کاری: ۸ الی ۱۷
آدرس: پاکدشت ، فرون آباد اول مقداد ۷ کوچه چراغعلی پلاک ۲۴
مدیریت: مجید سلیمانپور