سبد خرید شما خالی است.
بازیافت نقره چگونه است, نقره یکی از فلزات گرانبها با رنگ سفید و نقره ای و نماد شیمیایی Ag است. نقره رسانای خوبی برای گرما و الکتریسیته است و به همین دلیل نقش مهمی در صنعت پیدا کرده است.
اگرچه این فلز به صورت خالص و آزاد در پوسته زمین یافت می شود، اما بیشتر به عنوان یک محصول جانبی در فرآیند استخراج مس، طلا، سرب و روی از مواد معدنی این فلزات استخراج می شود.
هشدار بدون تجهیزات حق ندارید دست به کار ریکاوری نقره شوید
بریم سراغ اصل مطلب و نحوه یادگیری تبدیل نقره عیار پایین و شکن شده به نقره ساچمه که یه جورایی قال کاری هم حساب میشه.
مرحله اول وزن کردن نقره ای که میخوایم ساچمه کنیم به ازای هر یک گرم نقره 2 میلی لیتراسید لازم دارید.
خوب نقره رو داخل بشر قرار بدید.
آب مقطر رو درون بشر بریزید.
مقداری اسید درون ظرف بریزید (تجهیزات حتما داشته باشید )
صبر کنید تا نقره تون تو اسید حل بشه……
۱- جواهرات قدیمی و محصولات مشابه نقره ذوب می شوند.
۲- محصولاتی از صنعت عکس که در آن نقره توسط فرآیندهای الکترولیتی بازیافت و سپس ذوب می شود.
۳- ضایعات الکترونیکی، فرآیندی پیچیده تر که در آن نقره از محلول تشکیل شده در هنگام بازیافت مس و سایر فلزات بازیافت می شود. سپس از فرآیندهای الکترولیتی و ذوب استفاده می شود.
نقره موجود در جواهرات امروزه ما عمدتاً از محصولات صنعت عکس و به میزان کمتری از جواهرات قدیمی و محصولات باقی مانده در ساخت که ذوب شده اند به دست می آید.
در مقایسه با استفاده از نقره جدید، تغییرات اقلیمی در صورتی که از نقره بازیافت شده استفاده شود ۷۰ درصد کمتر خواهد شد. برای تولید یک کیلوگرم نقره جدید، معادل ۱۰۰ کیلوگرم CO2 استفاده می شود.
در سال ۲۰۲۱، استفاده از نقره بازیافت شده در جواهرات Syster P باعث صرفه جویی در حدود ۲۵ تن CO2 در مقایسه با نقره جدید شده است.
به عنوان مثال، این صرفه جویی را می توان برابر ۱۳۵ پرواز رفت و برگشت از استکهلم به برلین در نظر گرفت. یا می توان آن را برابر ۶۲۰۰ بار مسافرت با قطار از استکهلم به برلین به شمار آورد.
نقره استرلینگ بازیافتی نقره گرانبهایی است که از محصولات فلزی استفاده شده استخراج می شود. هنگامی که نقره از فلزات دیگری که با آن مخلوط می شود جدا می شود، ذوب می شود و دوباره برای تولید محصولات نقره جدید استفاده می شود.
قطعا همینطور است! هیچ خلوصی در فرآیند استخراج نقره استرلینگ از اقلام نقره استرلینگ مستعمل از بین نمی رود. کلوخه نقره تولید شده در پایان فرآیند همچنان نقره خالص است.
بستگی دارد. دو نوع بازیافت نقره وجود دارد. اولین مورد بازیافت نقره در مقیاس کوچک است که نقرهسازان با استفاده از روشهای سنتی استخراج نقره شروع به انجام آن کردهاند. این یک تمرین دقیق و زمانبر است که با دست انجام میشود.
قطعاتی که حاوی نقره هستند وارد دستگاه بازیافت شده و تا دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم می شوند.
در طی این مرحله، پلاستیک های احاطه کننده فلزات جدا شده و از شیر پایینی دستگاه خارج می شوند. گازهای سمی نیز از طریق مکش بالایی دستگاه بازیابی تخلیه شده و به دستگاه بازیابی گاز می روند.
حالا مقداری اسید سولفوریک به مواد اضافه می کنند و ضایعات باقیمانده را تا ۸۰۰ درجه حرارت می دهند تا داغ و ذوب شوند. در این مرحله فلزات از جمله آلومینیوم ذوب شده و از چرخه بازیافت خارج می شوند.
حرف آخر
امیدواریم که شما از این مقاله راضی بوده باشید .
توصیه می شود برای کسب اطلاعات بیشتر دیگر وبلاگ های ما را مطالعه کنید.
موفق باشید …
شما بزرگواران می توانید با راه های ارتباطی زیر با ما در ارتباط باشید.
تماس : 09123220691 – 09125796194
اینستاگرام: sofre_mandegar
واتساپ: 09125796194
ساعت کاری: ۸ الی ۱۷
آدرس: پاکدشت ، فرون آباد اول مقداد ۷ کوچه چراغعلی پلاک ۲۴
مدیریت: مجید سلیمانپور